Продължаваме с разследването на показния разстрел от снощи на столичното

...
Продължаваме с разследването на показния разстрел от снощи на столичното
Коментари Харесай

Започна втори оглед след убийството в София: Търсят се следи от стрелеца

Продължаваме с следствието на показния разстрел от нощес на столичното „ Симеоновско шосе “. На мястото на убийството на 46-годишния Николай Дракополов притежател на автокъща и престъпно проявен се прави още един оглед.

Под моста се търсят следи от стрелеца, който стреля два пъти, с цел да убие жертвата си.

Снимка: bTV

Убиецът е бил експерт, като е стрелял от далечно разстояние и след показната " екзекуция " потегля в посока център пешком, съгласно наши източници от следствието. Не се знае дали някоя видео камера е уловила нарушителя.

Мъжът беше убит показно с два патрона в първокласния си автомобил пред очите на 11-годишно дете, с което е пътувал. Извършителят към момента се търси.

Снимка: bTV

Убийството е станало малко след 20 часа. Джипът на Николай Дракополов стопира на светофар. Точно в този миг нападателят го нападна. Стреля два пъти и бяга.

„ Първата кола, която е тук, е подала сигнала, има и очевидци, които сега се прецизира, ще кажат какво са видели “, сподели Илиана Кирилова, градски прокурор.

Снимка: bTV
На седалката до жертвата е пътувало 11-годишно дете, то не е потърпевшо.

Предполага се, че стрелецът е причакал жертвата си под моста. Бил облечен с спортен екип, шал и шапка. Вероятно го е дебнел най-малко седмица. Не биел на очи, защото под моста постоянно се събирали бездомни хора, описват проверяващи.

Убитият е с 22 престъпни регистрации за обири, грабежи, измами.

Според топкриминалиста Ботьо Ботев е рано да се каже дали убийството е поръчково. Но сигурно е добре планувано.

Разследването продължава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР