Продължаваме реставрацията на Мулдавския манастир Света Петка“, заяви министър-председателят при

...
Продължаваме реставрацията на Мулдавския манастир Света Петка“, заяви министър-председателят при
Коментари Харесай

Здравният министър прогнозира скорошно разхлабване на мерките

Продължаваме реставрацията на Мулдавския манастир „ Света Петка “ , съобщи министър-председателят при визитата си в светата обител. Премиерът пое ангажимент страната да помогне в допълнение със средства за обновяването на храма и залата в комплекса. „ Всичко, което се направи, остава за хората “, посочи Борисов. Министър-председателят добави, че сега тече процедура по създаване на пътя до манастира, както и за полагане на тръбопровод, който да обезпечи естественото водоснабдяване на целия комплекс. Двата плана са на обща стойност от близо 3 000 000 лв..
В рамките на визитата си в Светата обител министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов, който също беше на място с премиера Борисов, съобщи, че се обмисля разхлабването на още от противоепидемичните ограничения предвид на спада в заболеваемостта . „ Това е добра индикация, че ограниченията работят и в случай че продължава тази наклонност, обсъждаме разхлабването и на други ограничения “, съобщи Ангелов. Според премиера, е добре да се обмислят и опциите за връщане на публиката по стадионите.
 Ангелов отговори на незабавните медици: Готови сме още веднъж да затегнем ограниченията Ангелов отговори на незабавните медици: Готови сме още веднъж да затегнем ограниченията
Следим обстановката на 12 часа и взимаме решение какво, по какъв начин се случва и по какъв начин би трябвало да бъдат променяни ограниченията. Ако бъде изменена ситуаци...
Днес министър-председателят Бойко Борисов посети и стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив, за чието строителство страната отпусна 25 000 000 лв.. Премиерът изрази убеденост, че откакто бъде приключен, стадионът ще може да одобри край на огромен европейски клубен шампионат по футбол. Близо 48 000 000 лв. са вложени за реконструкцията, модернизацията и оборудването на игрища в България през последните години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР