Продължаваме промяната започнаха срещас партиите в НС за приоритетите им

...
Продължаваме промяната започнаха срещас партиите в НС за приоритетите им
Коментари Харесай

ПП започна среща в търсене на общи приоритети с БСП, ДБ и „Български възход“

" Продължаваме промяната " започнаха срещас партиите в Народно събрание за целите им за идната година. Целта на срещата е да се намерят пресечни точки и да се изготви програмна декларация.

„ Вървим към подготовка на вид на програмна декларация, в която да бъдат включени национални цели, по този начин и главните задания, които бихме могли да осъществим дружно “, съобщи акад. Николай Денков.

В " Пакет правдивост " са включени измененията в Изборния кодекс, промяната в КПКОНПИ и механизмът за следствие на основния прокурор.

„ Радвам се, че се събираме в този формат, той е непълен за държавно управление, само че съгласно мен това не пречи да свършим добра работа, с която стартираме да формулираме ясно стъпките и законодателството напред “, сподели Асен Василев.

От Българска социалистическа партия желаеха Подкрепа за бедните и стопанската система.

„ Помощите за фамилиите, увеличение на майчинството и еднократните помощи за учениците, безвъзмездни учебници за тях - всичко това не би трябвало да е проблем за никоя от парламентарните групи, даже и за тези, които не участват тук “, уточни Георги Гьоков от Българска социалистическа партия.

Той обърна внимание и на значимостта на синята карта, на пенсиите за възрастните, потребността от повишението на вдовишките добавки, предложи и безвъзмездни медикаменти за хората над 75 години.

За пенсионерите - даже и да не изпреварваме инфлацията с пенсиите, само че най-малко да я компенсираме.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР