Продължаваме промяната вярват, че Съединението прави силата, но обединение е

...
Продължаваме промяната вярват, че Съединението прави силата, но обединение е
Коментари Харесай

ПП: Време е да поставим точка на безкрайния политически преход

" Продължаваме промяната " имат вяра, че Съединението прави силата, само че обединяване е допустимо единствено с хора, които демонстрират, че са подготвени да платят персоналната цена фантазията да не остане единствено фантазия, а да се трансформира в действителност. Това съобщи някогашният министър председател и съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в декларация от трибуната на 48-ото Народно заседание като поръчка на политическата му групировка за старта на 40-то Народно заседание и парламентарния сезон.

" Продължаваме промяната " ще бъде градивен сътрудник, ще поддържа всяко решение, което ще ни приближи до заветната фантазия, само че гневно ще подлага на критика всеки, който опълчи интереса си пред този на българските жители, закани се Кирил Петков.

Политическа партия ще е коректив с действителни дейности и решения. Време е да сложим точка на безкрайния политически преход и време е диалогът да се трансформира освен за политика, а и за спазени обещания. Политическа партия ще са поредни и няма да предадат доверието на половин милион българи да продължат смяната, увери Кирил Петков.

Всички ние преди изборите дадохме дума да решим проблемите на хората, да стартираме да градим мечтаната България, изясни Петков.

Политическа партия ще възвърне работата си там, откъдето била спряна, само че този път като градивна съпротива. Бившите ръководещи ще се водят от два правилото - да оправдаят доверието на гласоподавателите си и да изпълнят обещанията си, които са отправили на гласоподавателите си.

Кирил Петков изброи съответни решения, за които Политическа партия ще упорства - конкурентоспособността на бизнеса, да не се покачват налозите, фискална дисциплинираност и бюджетният недостиг да бъде стеснен до 3%, таван на цените на тока до 250 лева на мегаватчас, да няма теч в енергетиката, таван за цената на газа и 160 000 лева предел за регистрация за Данък добавена стойност, нарастване на пенсиите с 20%, МРЗ от 860 лева, нова формулировка за енергийна беднотия, две цени за ток, газ, вода и парно, учителските заплати да бъдат увеличени на 125% от междинната работна заплата, минималната заплата на всички лекари да бъде 2 000 лева и на всички медсестри да е 1 500 лева,

В сферата на битката с корупцията Политическа партия още през днешния ден ще внесат законопроекта за антикорупционната комисия с проверяващи функционалности, като ще упорстват да има следствие на основния прокурор от самостоятелен арбитър.

В сферата на външната политика Политическа партия ще продължат работата си за влизане на България в Шенген, Еврозоната и България да е почитан член на Европейски Съюз и НАТО.

Няма по какъв начин да си евроатлантик, в случай че не уважаваш закона, правосъдната система и не отстояваш премахването на корупцията. Заплахата от войната в Украйна не би трябвало да притъпява потребността от правда, посочи Кирил Петков.

Към всички патриоти в Народното събрание, Петков зададе въпроса какъв брой монументи на български владетели от Златния век са видели народните представители като обиколят центъра на столицата, за сметка на ул. " Московска ", ул " Граф Игнатиев ", храм-паметник " Александър Невски ".

Време е да спрем с псевдонационализма, който се шири в България, а прокарва непознати ползи. Време е да оценим знанието на корените на историята ни, културата и традициите ни. Сами, без помощ на Големия брат и макар Великите сили, акцентира Кирил Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР