Продължаваме промяната все още не са готови с решението си

...
Продължаваме промяната все още не са готови с решението си
Коментари Харесай

Кирил Петков за сглобката с ГЕРБ, идването на Зеленски и референдума за еврото на Възраждане

" Продължаваме промяната " към момента не са подготвени с решението си за номинация на началник на Българска народна банка, само че Петков не отхвърли допустима поддръжка за претендента и доскорошен гуверньор на Банката - Димитър Радев. Кирил Петков разкри, че Даниел Лорер не е обсъждан за поста.

 

Според него шефовете на регулаторите би трябвало да се сменят, тъй като " са основни поради дългите им мандати "

 

Имаме почитание към сътрудниците от ГЕРБ, само че и те схващат, че за нас единствената причина да стоим в тази настройка са резултатите, безапелационен бе съпредседателят на Политическа партия.

 

Кирил Петков поздрави Бойко Борисов за смелата стъпка да си даде депутатския имунитет. " Призовавам комисията за имунитетите в Народно събрание да проработи ", сподели още той и чака да проработи идната седмица.

Петков похвали Борисов, че си дава имунитета: Това е най-правилното нещо, демонстрира, че никой не може да бъде затулен, да се скрива или някой да се пробва да шантажира

Бюджет

 

" Ако едно държавно управление няма съгласие за бюджет, то няма по какъв начин да работи. "

" Видяхме - с изключение на, че нямаше огромен недостиг в страната, хазната беше на плюс. Всички опасения, че страната върви към банкрут се оказаха погрешни. ", уточни той.

 

Една дума за референдумът - той е противозаконен. " Възраждане " желаят да дигнат поддръжката си за локалните избори и по тази причина го провеждат. " Възраждане " работят с продажба на гласове. Еврото ще е предопределящо за ориентацията на България, приключи Кирил Петков.

 

Ако президентът на Украйна Володимир Зеленски е тук или ще пристигна, това ще покаже, че България е значима за стабилността и нашата роля не е периферна. Това сподели по bTV съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. Той изясни, че ще се радва да го види още веднъж, откакто като министър председател към този момент се е срещал със Зеленски в Киев.

 

Само от Министерския съвет обаче щели да кажат дали Зеленски е тук или ще пристигна.

 

Кирил Петков беше безапелационен, че въобще не съществува диалог хора да бъдат изпращани в Украйна. Продължавала военно-техническата помощ, както и за пътя на страната към Европейския съюз.

 

" Володимир Зеленски е от водачите на света, в случай че пристигна у нас, ще покаже, че България в действителност е значима ", сподели Петков и добави: " България няма да изпрати нито един човек на фронта в Украйна. Няма подобен диалог. Военната помощ си остава. "

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР