Продължаваме промяната внася в парламента проект на Решение за определяне

...
Продължаваме промяната внася в парламента проект на Решение за определяне
Коментари Харесай

ПП внася в парламента проекторешение за определяне на приоритетните национални цели и задачи

" Продължаваме промяната " внася в Народното събрание план на Решение за установяване на предпочитаните национални цели и задания пред 48-ото Народно заседание на Република България и ограниченията, нужни за тяхното реализиране.

В препоръчаното проекторешение са посочени четири съществени предпочитани национални цели, а точно:

   I. Развитие на конкурентна новаторска икономика;

  II. Гарантиране на национална сигурност и господство на правото;

  III. Постигане на енергийна самостоятелност и стабилно развитие;

  IV. Намаляване на неравенствата и достъп до качествено обучение и опазване на здравето.

" Обединението към тези национални цели би ни доближило към постигането на нашата обща цел: развиването на България като обективна страна с висок витален стандарт и новаторска конкурентна стопанска система, подкрепена от високообразовано, крепко, съзидателно и солидарно общество от свободни жители, които са горди с предишното си, щастливи в сегашното и спокойни за бъдещето ", показват от " Продължаваме смяна ".

При връчването по-рано през днешния ден от президента Радев на проучвателния мандат за сформиране на държавно управление, претендент за министър председател на Политическа партия - професор Денков съобщи:

" Подготвената декларация ще бъде импортирана като план на решение в Народно събрание с концепцията, че Народното събрание би трябвало да поддържа тези решения. Ако този план на декларация получи поддръжка от болшинството, ще върнем мандата със със лист с министри. Ако не получи - ще върнем мандата несбъднат. Надявам се, че идващите дни ще бъдат изпълнени с разсъдък. Предоставям Ви копие от тази декларация ".

Целият план на Решение за установяване на предпочитаните национални цели и задания пред 48-ото Народно заседание и ограниченията, нужни за тяхното използване, може да видите ТУК.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР