Продължаваме промяната. В последните 4 месеца ние я започнахме и

...
Продължаваме промяната. В последните 4 месеца ние я започнахме и
Коментари Харесай

На живо: Кирил Петков и Асен Василев продължават промяната и търсят коалиция на почтените

Продължаваме промяната. В последните 4 месеца ние я започнахме и имахме доста съответни и ясни цели – да спрем корупцията и кражбата, да освободим дребния и междинен бизнес, да притеглим високотехнологични вложения. Искаме тези 4 месеца да ги продължим в идващите 4 години, съобщи Кирил Петков, който дружно с Асен Василев показа в неделя взаимния им политически план " Продължаваме промяната ".

Видяхте какво можем, в случай че ви харесва, гласувайте за нас, сподели Петков.

Тъй като до изборите няма време за основаване и вписване на партия, Василев и Петков водят диалози с други обединения, с чиято регистрация да се явят на вота на 14 ноември. Към момента водим диалози със 7-8 партии, сподели Асен Василев и посочи, че проектът е са образуват коалиция с най-малко още две партии, която да носи името " Продължаваме промяната ".

Когато изберем кои ще са сътрудниците, ще съобщим, сподели Василев в отговор на многочислени журналистически въпроси с чия регистрация ще вземат участие на изборите. Той отхвърли като нечиста сделка изказванията, че са търсили контакти с групировката МИР. Отбеляза, че получават безчет оферти за партньорство.



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР