Продължаваме промяната смята, че България да се превърне в предпочитана

...
Продължаваме промяната смята, че България да се превърне в предпочитана
Коментари Харесай

Продължаваме промяната залага на туризма с високо качество

" Продължаваме промяната " счита, че България да се трансформира в желана дестинация, предлагаща високо качество на продукта и с разнородни услуги.

Илин Димитров, който е и ръководител на Варненската туристическа камара, уточни, че години наред се приказва, че България би трябвало да предлага целогодишен туризъм, само че действително резултат няма. Не е мъжество да напълниш морските хотели през лятото, само че е мъжество това да стане през април, май и юни, даде образец той по тематиката, трансформирала се в " дългогодишна дъвка " за развиване в " крилата " на летния сезон. Посочи, че едно от вероятните решения е да има комбинирани пакети артикули.

И групировката на Кирил Петков и Асен Василев счита, че би трябвало да поевтинеят визите и да станат електронни, което по едно и също време ще ги направи по-атрактивни и ще се издават по-бързо.

За рекламата на туризма от групировката считат, че би трябвало да има акценти, а не да се предлага всичко.

Любомир Попйорданов също поддържа от името на групировката потребността от гаранционен фонд, само че акцентира, че той би трябвало да е за изходящия туризъм.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР