Продължаваме промяната ще проведе среща с парламентарно представените партии във

...
Продължаваме промяната ще проведе среща с парламентарно представените партии във
Коментари Харесай

Денков покани партиите: Това е последният момент, в който ГЕРБ и ДПС могат да дойдат

" Продължаваме промяната " ще организира среща с парламентарно показаните партии по отношение на приемането на втория мандат и националните цели за сформиране на държавно управление. Това оповестиха от партията.

Срещата ще е обществена и ще се организира в 14:00 ч. в зала " Изток " на Народното събрание.

На срещата от партията ще показват плана си, който включва четири национални политики, посочи претендентът за министър-председател на Политическа партия акад. Николай Денков. " Подготвили сме документа. ГЕРБ и Движение за права и свободи ги каним още веднъж. Това е последният миг, в който те могат да дойдат, да кажат техните съображения. Ако имат оферти за промени и те са допустими за другите участници в срещата ", сподели той. 

По мотив първата среща с политическите си съперници, на която ГЕРБ и Движение за права и свободи напуснаха залата, Денков разяснява: " Първата среща бих споделил, че беше много прочувствена. Аз съм я не запомнил към този момент. Това значи, че аз се интересувам от това какво може да се направи за бъдещето. Не ме интересуват дребнавите обиди. Аз съм надрасъл от дълго време това равнище ", безапелационен беше Денков.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР