Продължаваме промяната ще предложи Никола Минчев за председател на 47-то

...
Продължаваме промяната ще предложи Никола Минчев за председател на 47-то
Коментари Харесай

ПП предлагат Никола Минчев за председател на Народното събрание

" Продължаваме промяната " ще предложи Никола Минчев за ръководител на 47-то Народно заседание. Това разгласи пред публицисти на влизане в Народното събрание ръководителят на най-голямата парламентарна мощ Кирил Петков.

Минчев е правист, приключил Софийския университет " Св. Климент Охридски " и практикувал като юрист.

" Това е човек, на който имаме огромно доверие, който има изрядна известност, прочут в нашите среди човек, герой за дела, само че в това време преди този момент работещ в огромна интернационална адвокатска фирма ", показа проектопредседателя на Народно събрание Кирил Петков.

И загатна - може би председателството на законодателният орган няма да е на ротацинен принцип, каквито спекулации имаше в общественото пространство, като Политическа партия ще предложи Минчев за ръководител за идващите 4 години.

" Разговорите вървят доста градивно, надяваме се да имаме парламент и държавно управление за идващите 4 години ", съобщи Петков.

И изрази вяра - до края на седмицата по всяка възможност ще бъде подписано съдружното съглашение сред " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ", а до края на другата седмица да бъде препоръчан и поименния състав на държавното управление.

" Очакваме сътрудниците от " Продължаваме промяната " да създадат предлагането си. Не знаем какво е то ", разяснява в същото време съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Отрече и да са предлагани министерски постове. Когато има конкретика, управителния съвет на обединението ще съгласува тези оферти. Поне в днешния ден Иванов отхвърля да има планувана лидерска среща.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР