Продължаваме промяната ще е името на политическия проект на Кирил

...
Продължаваме промяната ще е името на политическия проект на Кирил
Коментари Харесай

В неделя Кирил Петков и Асен Василев обявяват политическото си бъдеще

" Продължаваме промяната " ще е името на политическия план на Кирил Петков и Асен Василев. Това стана ясно от прессъобщение, изпратено до медиите, с покана за среща с някогашните министри във връзка техните бъдещи дейности. Във фейсбук страницата е посочено, че това е " политическата организация ".

В неделя от 11 ч. е по този начин предстоящото събитие, на което Петков и Василев ще заявят политическите си планове. Всички предвиждат, че те ще се включат в предизборната борба.

Срещата ще се излъчва и онлайн във фейсбук страницата на " Продължаваме напред ".

Кирил Петков и Асен Василев се познават от годините. Двамата споделят, че се познават добре, а в работата си имат идентични визии. Най-вече за развиването на България те са единомислещи по какъв начин може да пристигна смяната. Думата " смяна " не един път беше основна в изявленията на Кирил Петков. Той, както и Асен Василев, упорстват, че влизайки във втория длъжностен кабинет на Румен Радев, са съумяли да наложат положителни практики и в стопанската система, и във финансите.

Не инцидентно двамата бяха предпочетени и от " ИТН " за министри при възможен кабинет на партията на Слави Трифонов. Стана ясно след това, че Петков и Василев са имали съществени разлики във вижданията си както с екипа, по този начин и с кандидат-премиера Николай Василев в първия проектокабинет на първата политическа мощ в 46-ия парламент.

Специалисти от рано пък предвидиха, че Кирил Петков и Асен Василев имат по-големи упоритости и ще разширят полето си на изяви и отвън служебното държавно управление.

Още в четвъртък някогашният стопански министър разгласи, че ще влезе в партийната борба.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР