Продължаваме промяната са преписали програмата на БСП и са взели

...
Продължаваме промяната са преписали програмата на БСП и са взели
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ, ДПС и Възраждане да направят правителство

" Продължаваме промяната " са преписали програмата на Българска социалистическа партия и са взели обществените им послания. Това каза в предаването " 120 минути " водачът на БСП Корнелия Нинова. 

" Озадачавам се, че неща, които Политическа партия изрично не одобряваха, до момента в който бяхме дружно в държавното управление, в този момент ги одобряват. Още от април приказваме за таван на цените на газ, парно, ток и вода. Месеци ни лиши да ги убеждаваме, само че бяха срещу, тъй като не било пазарно. А в този момент го виждам в програмата им. Борихме се с тях да се вкара енергийна беднотия и да има две цени за небогати и хора с повече благоприятни условия. Сега е в програмата им. Четири-пет месеца не се съгласяваха, само че в този момент виждам преписана програмата на Българска социалистическа партия. Явно са припознали концепциите ни за свои ", добави тя, съобщи Новини.бг. 

Лидерът на Българска социалистическа партия за следващ път повтори, че е срещу даването на военно-техническа помощ за Украйна, тъй като това ще въвлече България във война.

" Абсолютна неистина е, че сме изнасяли оръжие за Украйна. Изразяваме позицията на хората, които са ни избрали. За позицията за военно-техническата помощ ще се съобразим с тях, а не с други партии ", добави Нинова.

Тя прикани партиите, които смъкнаха кабинета  " Петков " ( ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “), да поемат отговорност в този момент и да сформират постоянно държавно управление.

„ Първа мощ са, смъкнаха работещо държавно управление – да поемат отговорността и да създадат те в този момент “, сподели водачът на Българска социалистическа партия и добави, че по време на гласуването на вота на съмнение трите партии са имали общи причини и в този момент би трябвало да намерят излаз от обстановката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР