Продължаваме Промяната са длъжни да поемат тази отговорност и да

...
Продължаваме Промяната са длъжни да поемат тази отговорност и да
Коментари Харесай

Свиленски: БСП иска да бъдат решавани социалните проблеми, проблемите на левите хора

" Продължаваме Промяната " са длъжни да поемат тази отговорност и да положат всички старания България да има държавно управление. Без постоянно държавно управление няма по какъв начин да има бюджет, няма по какъв начин да бъдат признати законите, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Следващи избори ще произведат същото, по тази причина политиците би трябвало да създадат всичко допустимо България да има държавно управление ", сподели пред Българска национална телевизия зам.-председателят на парламентарната група (ПГ) на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски по отношение на номинацията на акад. Николай Денков за министър председател с втория мандат на " Продължаваме Промяната " (ПП).

" Заявихме ясно, че няма по какъв начин да подкрепим държавно управление с мандата на ГЕРБ. Това не значи, че България не би трябвало да има държавно управление ", добави Свиленски.

" Политическа партия и " Демократична България " потеглиха първо с някакви условия, през днешния ден показаха и претендент за министър председател - дано да ни поканят на диалози и да забележим по какъв начин те виждат това държавно управление ", сподели още депутатът.

" Ние няма да се откажем – това решение е премислено и преценено. Изборният кодекс ще бъде подобен, какъвто беше признат. Няма нищо общо сред държавно управление и хартиена бюетина. Това са радикално разнообразни неща, съзнателно вкарани в дебата от Политическа партия и Демократична България. Българска социалистическа партия желае да бъдат решавани обществените проблеми, проблемите на левите хора ", съобщи Георги Свиленски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР