Продължаваме Промяната с атака към опозицията. От партията обвиниха ГЕРБ

...
Продължаваме Промяната с атака към опозицията. От партията обвиниха ГЕРБ
Коментари Харесай

ПП захапа ГЕРБ: „Специалната ви политическа операция” няма да успее

„ Продължаваме Промяната ” с офанзива към опозицията. От партията упрекнаха ГЕРБ в нестихваща поредност от офанзиви. От Политическа партия питат КОЙ стои зад офанзивите и чии ползи пази „ градивната съпротива ”.

„ Съмнително и притеснително е, че виждаме прилики с военната дезинформация - главно с опити за всяването на подозрения в обществото, всяване на боязън, провокиране на надълбоко разделяне, което се характеризира с неведнъж повторение на неистини и потребление на обиди и личностни нападки, което да усили крайните страсти и надлежно да ускори поляризацията измежду хората ”, декларират от Политическа партия.

Цялата позиция на „ Продължаваме Промяната ”: 

„ Ден откакто „ градивната съпротива “ опита без действителни причини и с грозни внушения да смъкна заместник-председателя на Народно събрание - Мирослав Иванов, (и не успя), желаеме да обърнем внимание на една рискова наклонност. Наблюдаваме нестихващата поредност офанзиви, идващи от опозицията! Нормално е една съпротива да подлага на критика, само че не е обикновено да нападна с тези способи в сегашния миг, когато явно сме на първа линия на дезинформационната война, която пропагандната машина на Путин води.

Интересно е КОЙ стои зад тези офанзиви? Чии ползи пази „ градивната съпротива “?

Съмнително и притеснително е, че виждаме прилики с военната дезинформация - главно с опити за всяването на подозрения в обществото, всяване на боязън, провокиране на надълбоко разделяне, което се характеризира с неведнъж повторение на неистини и потребление на обиди и личностни нападки, което да усили крайните страсти и надлежно да ускори поляризацията измежду хората.

Повтарянето на лъжи и активирането на предстоящи и непредвидени лица от българското политическо пространство след изострянето на връзките с Русия на Путин, беше комбинирано с активиране на избрани компании и бизнес кръгове, които започнаха да приказват за ГАЗОВА КРИЗА, за това, че НЯМА ДА ИМА ГАЗ, че ще бъдат ВКАРАНИ ПОСРЕДНИЦИ, че БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА В РУБЛИ, че НЕ МОЖЕМ БЕЗ РУСКИ ГАЗ. Дори и тази седмица УЖ ПРОБЪЛГАРСКИ ПАРТИИ ни приканват от парламентарната естрада да плащаме в рубли.

А обстоятелствата са, че българският бизнес не усети прекъсването на газа, нито българските консуматори. Правителството бързо контракти и доставки за идващите месеци, а отсега нататък изгледите са, че ще имаме газ на доста по-добри цени от тези, които плащахме. А в това време, макар войната и инфлацията, българската стопанска система регистрира забележителен растеж за първото тримесечие – 4,5%!

Но сенчестите и не толкоз сенчести ползи на олигархично-путинския режим в България бяха наранени. Затова офанзивите, още веднъж да повторим – типични за дезинформационната война, продължиха – офанзивата против „ Български пощи “, която в действителност беше против нашите майки и татковци, с цел да се уплашат, че няма да си получат пенсиите, активизирането на акции и тролове, разпространяването на погрешна информация в обществените мрежи.

За похлупак, видяхме, че и в Народното събрание „ градивната съпротива “ е изкючително дейна...или „ задействана “.

Използва се трибуната на Народно събрание, с цел да се насочат обиди към вицепрезидента на стратегически сътрудник на България... Това е неприлично деяние, грозно, неуместно. Осъждаме най-категорично грубите и расистки думи към вицепрезидента на Съединените щати, направени от народен представител в българския парламент. Подобни мнения са изцяло недостойни и неприемливи за член на Народното събрание и са опит за похищение на вниманието от сериозните въпроси, които в действителност имат значение за българския народ. Камала Харис е бележит политик - първата жена вицепрезидент.

Неведнъж чухме внушението, от същата част на залата, че България се управлявала от американското посолство – различен прийом, който цели да раздели обществото.

В същото време някогашният министър председател упорства да преговаряме с „ Газпром “, а актуалната съпротива публично популяризира изкривени и манипулирани данни. Интересен синхрон.

Това не е всичко. Явно представителите на партия ГЕРБ толкоз доста мечтаят за избори, че във всички политически дейности започнаха да откриват предизборни акции. НЕ! Няма предизборна обстановка. Дами и господа от ГЕРБ , " специфичната Ви политическа интервенция " няма да успее.

Затова желаеме още веднъж да попитаме КОЙ стои зад офанзивите? КОЙ има интерес от дестабилизация, безпорядък и разделяне? Чии ползи пази „ градивната съпротива “? Колкото до решетките на Цвета Караянчева, някогашен ръководител на Народното събрание...това е величествено политическо двуличие! Ако имаше премия за това, щяхте да я получите! Цвета Караянчева, която конфигурира такива решетки на постройката на Народното събрание през 2020-а година по време на гражданските митинги, го направи със своя автограф. За разлика, актуалният ръководител на Народното събрание не е подписвал решение за слагане на решетки. НО ТЕЗИ РЕШЕТКИ НЯМАТ МЯСТО НА СГРАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. “Решетките на ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА “ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ! ”, гласи позицията. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР