“Продължаваме промяната протестират срещу себе си.Реших да проверя в тълковния

...
“Продължаваме промяната протестират срещу себе си.Реших да проверя в тълковния
Коментари Харесай

Слави Трифонов: “Продължаваме промяната” протестират срещу себе си

“Продължаваме смяната ” стачкуват против себе си.Реших да ревизира в тълковния речник какво е определението за думата “аджамия ”. В тълковния речник написа, че аджамия значи некомпетентен, несръчен, некадърен. От началото на общуването ми с водачите на “Продължаваме смяната ”, някакси, от единствено себе си започнах да ги назовавам аджамии. ” Това написа във фейсбук водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов. “Продължаваме смяната ” стачкуват против себе си “Само че като ги опознах малко повече, разбрах, че за тях до некомпетентен, несръчен, некадърен би трябвало да прибавим безочлив. Не стига, че си несръчен, ами си и безочлив. Твърдиш, че си най-хубавият и всички би трябвало да ти се кланят ”, написа още Трифонов. Публикуваме целия пост без редакторска интервенция:
Реших да ревизира в тълковния речник какво е определението за думата “аджамия ”. В тълковния речник написа, че аджамия значи некомпетентен, несръчен, некадърен. От началото на общуването ми с водачите на “Продължаваме смяната ”, някакси, от единствено себе си започнах да ги назовавам аджамии. Не можах да намеря друга, по-подходяща дума. Само че като ги опознах малко повече, разбрах, че за тях до некомпетентен, несръчен, некадърен би трябвало да прибавим безочлив. Не стига, че си несръчен, ами си и безочлив. Твърдиш, че си най-хубавият и всички би трябвало да ти се кланят. Ти си единствен и несравним, ти си солта на земята, ти си този, който е съдбоносен от ориста да господства над всички други, богопомазан, венценосен, а в действителност си един несръчен и аморален аджамия. Това, което се случва от през вчерашния ден насам е безспорното доказателство за моите думи. ДАНС хващат заместник-министъра Михаил Стойнов, че копира кодовете на машините на флашка, прибира я и я отнася със себе си. Заснет е на камерите. По този метод той е в положение да компроментира машинния избор, тъй като може да пипа в софтуера на машините. ДАНС пращат отчет на ръководителя на Парламента, той оповестява отчета на председателски съвет, на него не участват “Продължаваме смяната ”, тъй като бойкотират вчерашното съвещание. Присъстващите на съвещанието алармират на ЦИК. ЦИК се събират на съвещание и вземат решение да анулират гласуването с машини, тъй като, забележете, сигурността на машините не е обезпечена документално от Министерството на електронното ръководство. Половин час след решението на ЦИК, същият човек, който е заловен от ДАНС да краде кодовете на машините, същия този, Михаил Стойнов изпраща до ЦИК документално удостоверение, че няма никакъв проблем с машините и те са сигурни. Ако не беше истина, щях да кажа, че това е сюжет за доста тъп филм, в който основателите му, несъмнено подценяват аудиторията. Само, че не е тъп филм, а е реалност и основателите на този тъп филм нощес стачкуваха и през днешния ден вършат митинги, и парадокса продължава. Всъщност, “Продължаваме смяната ” стачкуват против себе си. Те ръководят дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи, техният министър-председател е секретарка на Делян Пеевски, те са се разположили във всички министерства и ръководят с поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи. И ДАНС, и ЦИК са функционалности на страната. Държавата, сега, се ръководи от “Продължаваме смяната ”, значи, Кирил Петков и компания стачкуват против личното си ръководство. Ами супер, да се единствено санкционират като незабавно си подадат оставката. Те, несъмнено, няма да го създадат, тъй като са нагли и безочливи, само че виновникът за целия този безпорядък, заместник-министър Михаил Стойнов, наложително би трябвало да си подаде оставката. Това е честен и професионален акт, който ще покаже най-малко малко логичност и достолепие в събитията.
Както Safenews писа по-рано, “време е да излезем на следващия ден – над 70%. Време е хората да кажат: “От нас зависи ”. Няма да чакаме някой избавител! Няма избавител, само че това значи всеки един от нас да каже – “Зависи от мен. ” Тоа сподели съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков, след среща с протестиращите жители пред ЦИК, съобщи БНР. “Трябва всички да проумеем, че това долнопробно театро, което ни разиграват сглобкаджиите, е в съгласие и с една ясна цел – да загубим напълно доверие в изборите и да не излезем да гласуваме. ” Това написа по-рано днесЦветеслава Гълъбова написа в профила си във Facebook. “Единственият пестник, от който тези наглеци няма да могат да се осаферят, е всеобщото гласоподаване, но доста всеобщо. Иначе остават твърдите ядра, които ще ни доведат още от същото – безочливост, надменност, подкупност и безгранична лакомия! Гласувайте всеобщо!!!! ” Още вести четете в категория България.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР