Продължаваме промяната продължава да търси още 6 депутати, за да

...
Продължаваме промяната продължава да търси още 6 депутати, за да
Коментари Харесай

Василев още търси 6 за кабинет

Продължаваме смяната продължава да търси още 6 депутати, с цел да има 121 за втори собствен кабинет, този път с министър председател Асен Василев.

Сондажите обаче удрят на камък.

От Има Такъв Народ и Възраждане са безапелационни, че повече теч от групите им няма да има.

За неумелия в политиката всичко е допустимо, в това число и невъзможните сюжети. Ако гледаме рационално на протичащото се в България, съвсем е невероятно да се избегнат предварителни избори, разяснява по БНР политологът проф. Тодор Танев. И добави, че у нас гласуваме повече прочувствено, а не рационално:

Разглеждаме партиите като футболни тимове – на някои сме почитатели, с други сме врагове. Дори и да не одобрявам нашите, аз постоянно ще гласоподавам за тях, споделят едни, тъй като ни пасват полезностите. Не е въпрос дали ни пасват полезностите, а дали тези, които идват на власт, имат опит и гений да прокарат нужните политики. Аз ще гласоподавам за тези, които дават обещание да създадат диалогична група от политически сили, които ще изкарат по-дълго един мирен мандат.

Той акцентира, че политическата работа се прави от политици, а не от хора с дипломи.

Важното е все по-рядко да гласуваме за месии, добави политологът в предаването „12+3“.

По думите му е нереалистично да се сътвори държавно управление в границите на този парламент със прецизен небосвод на битие.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР