Продължаваме промяната“ (ПП) обяви програмата си, която очертава новия подход

...
Продължаваме промяната“ (ПП) обяви програмата си, която очертава новия подход
Коментари Харесай

ПП обещава 900 лева минимална пенсия след 4 години - Политика

„ Продължаваме промяната “ (ПП) разгласи програмата си, която обрисува новия метод в политиката: средствата от спрените обири и схеми на старите корупционни модели да отиват за по-голяма поддръжка към пенсионерите, децата и работещите българи, оповестяват от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

От групировката показват, че визията им за бъдещото ръководство след 2 октомври стъпва на всичко, което са създали по време на последното постоянно държавно управление.

" В рамките на седеммесечния си мандат, Промяната усили пенсиите с над 50% – повече, в сравнение с за последните 12 години, направи детските градини безвъзмездни за всички и спря корупционния канал за отровни храни през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, декларират от Политическа партия.

Според партията в условия на инфлация, нарастването на приходите е единствената ефикасна мярка в поддръжка на жителите.

„ Продължаваме промяната “ разгласи, че ще работи за повишение на минималната пенсия до 900 лв. в границите на идващите четири години, както и за повдигане на минималната работна заплата до 50% от междинната - или 860 лева още през 2023 година

" Тези ограничения, редом със прекъсването на рекета върху бизнеса, ще поддържат естественото развиване на частния бранш в България и растежа на приходите на работещите българи. А за справяне с ценовия потрес в енергетиката, Политическа партия ще внесе предложение за директна финансова поддръжка - посредством обезщетения за бизнеса и закрепена ниска цена на електрическата енергия и природния газ за потребителите. За да подсигурява, че българите постоянно ще употребяват сила на най-ниските вероятни цени, Политическа партия слага приоритет върху употребата на довършената от кабинета Петков газова връзка с Гърция, съдействието с всички евентуални снабдители на природен газ, опазване на енергийния комплекс Марица-Изток и развиване на лични енергоизточници ", декларират още от партията.

За младите фамилии с деца Политическа партия планува по-големи данъчни облекчения. Също по този начин като мярка в поддръжка на децата е заложено и безплатното и качествено обучение. В новия парламент Политическа партия ще работи за финансиране на нови детски градини и ясли и обезщетения за родителите, чиито деца не са признати, безвъзмездни учебници за всички възпитаници до 12 клас и постоянно актуализиране на учителските заплати на равнище от 125% по отношение на междинната работна заплата.

Сред целите на Политическа партия в идващия парламент са и незабавна помощ в границите на “златния час ” във всяка точка на България, понижаване на доплащанията от страна на пациентите, в допълнение увеличение на възнагражденията на медицинските експерти и други

За да извърши програмата си за по-социална България, Политическа партия ще продължи решителната битка с корупционните модели на прехода, поради които обществените средства дълги години отиваха за персонални облаги на политици и техните другарски компании, вместо за хората. Приоритет за Политическа партия е промяната на КПКОНПИ, тъй че комисията най-сетне да проверява корумпираните, в това число да проверява политици, уличени в корупция, декларират от партията.

В сектор  " Земеделие " Промяната се афишира за качествена българска храна. Други цели са - развитите райони, справедливите и постоянни държавни финанси, предпазеното и несъмнено общество, ефикасното и транспарантно ръководство, опазването на българската просвета и медийната независимост, чистата природа, модернизацията на армията.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР