"Продължаваме промяната" отхвърли днешното предложение на лидера на ГЕРБ Бойко

...
"Продължаваме промяната" отхвърли днешното предложение на лидера на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

ПП отхвърли предложението на Борисов за коалиция след изборите


"Продължаваме смяната " отхвърли днешното предложение на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за коалиция след изборите. По-рано през днешния ден Борисов изброи шест цели и съобщи, че с първата или втората партия в 48-ото Народно заседание ще имат задоволително депутати да ги гласоподават. Именно ГЕРБ и "Продължаваме смяната " са любимците на социолозите за предварителните избори. Тази вечер от групировката на Кирил Петков и Асен Василев дадоха отговор на поканата с декларация във Facebook: "Едва откакто имаме свободна и самостоятелна прокуратура с ясно понесена отговорност от господин Борисов, в България ще има не 6, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото ни бъдеще. "

От Политическа партия показват, че през последните седем месеца Борисов "държеше 59-те си депутати като прислужници ", и те са положили "всячески старания да препънат правосъдната промяна в България ".

"Хаосът " е господин Борисов да бъде разследван за какво има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или някогашните министри от ГЕРБ да се крият зад депутатски имунитети, до момента в който не им се повдигат обвинявания по висящите им производства в прокуратурата, написа още в позицията на Политическа партия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР