Продължаваме промяната отхвърли днешното предложение на лидера на ГЕРБ Бойко

...
Продължаваме промяната отхвърли днешното предложение на лидера на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

`Продължаваме промяната` отхвърли предложението на Борисов за коалиция след изборите -

" Продължаваме промяната " отхвърли днешното предложение на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за коалиция след изборите.

По-рано през днешния ден Борисов изброи шест цели и съобщи, че с първата или втората партия в 48-ото Народно заседание ще имат задоволително депутати да ги гласоподават. Именно ГЕРБ и " Продължаваме промяната " са любимците на социолозите за предварителните избори.

Тази вечер от групировката на Кирил Петков и Асен Василев дадоха отговор на поканата с декларация във Facebook:

" Едва откакто имаме свободна и самостоятелна прокуратура с ясно понесена отговорност от господин Борисов, в България ще има не 6, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото ни бъдеще. "

От Политическа партия показват, че през последните седем месеца Борисов " държеше 59-те си депутати като прислужници ", и те са положили " по всякакъв начин старания да препънат правосъдната промяна в България ".

" Хаосът " е господин Борисов да бъде разследван за какво има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или някогашните министри от ГЕРБ да се крият зад депутатски имунитети, до момента в който не им се повдигат обвинявания по висящите им производства в прокуратурата, пише още в позицията на Политическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР