„Продължаваме промяната“ очакват нова дата за консултации с президента Румен

...
„Продължаваме промяната“ очакват нова дата за консултации с президента Румен
Коментари Харесай

ПП: Очакваме нова дата от Радев за консултации

„ Продължаваме промяната “ чакат нова дата за съвещания с президента Румен Радев и неговата администрация. Днес партията не отиде на съвещания с президента.
„ Днес сутринта от президентсвото беше изпратена покана за присъединяване в консултациите при Президента Румен Радев по отношение на съставянето на ново държавно управление в границите на 47-ото Народно заседание.От “Продължаваме Промяната” уведомихме с публично писмо от Андрей Гюров Президентството, че през днешния ден се организира изключително съвещание на Комисията по Бюджет и Финанси за приемане на второ четене на актуализацията на държавния бюджет “, оповестяват от партията.
ПП допълват, че през днешния ден следва Национален съвет на партията, а на следващия ден предстоят съвещания с съдружните ни сътрудници.
„ За вторник е планувано изключително съвещание на Народното събрание за приемане на бюджетите на НЗОК и ДОО, което ще обезпечи навременно погашение на пенсиите и помощите за бизнесите и работещите фамилии. В тази връзка чакаме нова дата от господин Радев и неговата администрация, която да е след изключителното съвещание на Народно събрание във вторник и след предстоящото разглеждане на промените и допълненията в Закона за държавния бюджет в сряда “, допълват от Политическа партия.
От пресцентъра на президентството обявиха, че следва да бъде избран различен ден, в който да се организира отсрочената през днешния ден среща на президента с представители на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “.
Консултациите на президента с останалите парламентарни групи ще се проведат според оповестената към този момент поредност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР