Продължаваме Промяната няма да отидат на лидерската среща, организирана за

...
Продължаваме Промяната няма да отидат на лидерската среща, организирана за
Коментари Харесай

Кирил Петков: Готови сме за среща с БСП и ДБ

" Продължаваме Промяната " няма да отидат на лидерската среща, проведена за на следващия ден от Българска социалистическа партия. Това разгласи пред медии в коридорите на Народното събрание съпредседателят на партията Кирил Петков.

По думите му, Политическа партия биха разговаряли със социалистите на двустранна среща или в тристранна - с " Демократична България ".

Вчера Националният съвет на " Продължаваме Промяната " излезе с решение да се въздържи от поддръжка към държавното управление с мандата на Българска социалистическа партия, само че да поддържа националните цели от програмната декларация на Политическа партия, които съответстват с задачите на новия постоянен кабинет, ако бъде образуван от другите политически сили.

Петков заяви, че тази заран е получил покана от Корнелия Нинова за лидерската среща и я е уведомил за взетото нощес решение.

" Политическа партия на общата лидерска среща не - само че сме подготвени да отидем в троен формат с Демократична България и Българска социалистическа партия. Готови сме да уважим Българска социалистическа партия, както и те почетоха нас, да водим диалози, само че за политики ", разяснява Петков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР