Продължаваме Промяната не иска да ускори приемането на РСМ в

...
Продължаваме Промяната не иска да ускори приемането на РСМ в
Коментари Харесай

Михнев, ПП: Не искаме да ускорим приемането на РСМ в ЕС

" Продължаваме Промяната " не желае да форсира приемането на РСМ в Европейски Съюз. Искаме привикване на КСНС, тъй като решенията не могат да се вземат еднолично от премиера - би трябвало да се обсъдят. Призовавам президента да свика КСНС в идващите седмици ". Това съобщи в ефира на " Твоят ден " по NOVA NEWS Атанас Михнев, народен представител от Политическа партия.

Според него върху властта се оказва напън. " Искаме да водим България и да работим в интерес на народа. Протегнахме ръка към районен съд Македония. Сега би трябвало да забележим по какъв начин диалогът ще продължи. Външната политика е характерна и се води от всички лица, отпред на страната. Трябва да има необятен консенсус ", разяснява депутатът.

По думите му РСМ е тематика, значима за националната сигурност, тъй като може да аргументи разпад на властта. " Ще влезем в серпантина на предварителни избори. Ние сме 4 партии с надпартиен президент и би трябвало да разясняваме тематиката необятно. Няма смяна в нашата позиция, само че има нова фактология ", изясни Михнев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР