Продължаваме Промяната не е финализирала състав на кабинет, тъй като

...
Продължаваме Промяната не е финализирала състав на кабинет, тъй като
Коментари Харесай

Никола Минчев: Продължаваме промянта не е готова със състава на кабинет

" Продължаваме Промяната " не е финализирала състав на кабинет, защото още не е връчен даже първия мандат. Това изясни в студиото на NOVA Никола Минчев от Политическа партия.

Той отхвърли Кирил Петков да е призовавал Българска социалистическа партия да се откажат от бюлетините против кодовете на машините. 

" Кодове няма, има един код. Той се пази от ЦИК. Има ключове, само че те също се пазят от комисията. Въобще не става въпрос за някаква пробиваема технология, която може да се манипулира за победа на изборите ", разясни той. И добави, че не с цялата левица позицията им е друга.

" Младежкото БСП-София излезе с позиция против връщането на хартиените бюлетини. Дали сме едни предварителни стъпки, които би трябвало да се изпълнят, с цел да сме спокойни и уверени, че може да се работи в името на страната ", сподели още Минчев.

" Даваме най-хубавото от себе си измененията в Изборния кодекс да не минат в този тип, в който бяха признати в правната комисия. Машините бяха сведени до принтер. Не съм сигурен каква е отбраната на вота ", добави депутатът.

По думите му още не е разисквано какъв да е отпред на вътрешното министерство, в случай че получат мандата. Според него България би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да влезе в Шенген и еврозоната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР