Продължаваме промяната канят всички партийни лидери на среща в Народното

...
Продължаваме промяната канят всички партийни лидери на среща в Народното
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната” предложи лидерска среща, ГЕРБ отказа

" Продължаваме промяната " канят всички партийни водачи на среща в Народното събрание в 12 часа . Това оповестиха Кирил Петков и Асен Василев след следващия несполучлив опит за избор на ръководител на 48-ото Народно заседание.

" Ако Б ойко Борисов реши да пристигна - да заповяда . Но дано хората, които седнат на тази маса да могат да взимат решения ", съобщи Кирил Петков на ексклузивен брифинг в коридорите на Народното събрание. " Кризата е в действителност невиждана . Предлагаме обществени съвещания с водачите на всички парламентарно показани партии в 12 часа. Ние желаеме тези съвещания да се излъчват онлайн, с цел да виждат всички български жители какво се случва, по този начин ще решим конституционната рецесия дружно ", добави Асен Василев.

" Единственият метод всички български жители да са сигурни, че няма нищо подмолно , няма покупко-продажби и тн. е дебатът да се състои пред всички ", добави Петков.

ГЕРБ оповестиха, че няма да вървят по никакви зали , тъй като мястото, където би трябвало да се случва дебатът, това е пленарната зала .

" Вместо да се търси хляба, в този момент се оферират зрелища ", съобщи Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС. " Не е нужно да се върви в която и да било зала, тъй като в пленарната зала всеки може да изкаже обществената си и политическа позиция . Не считаме, че следва да се води диалог отвън залата на Народно събрание, където стоят гербът и знамената на България и Европейски Съюз и където звучи химна и където всички положихме клетва през вчерашния ден ", безапелационна беше тя.

Атанасова добави, че тя и Румен Христов , дружно с Томислав Дончев и Даниел Митов са оторизирани от партийното управление и самата коалиция за взимане на всевъзможни решения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР