Продължаваме промяната каквито и добри намерения да са имали за

...
Продължаваме промяната каквито и добри намерения да са имали за
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Забелязвам подозрително стопляне на отношенията на президента с опозиционните партии

" Продължаваме промяната " каквито и положителни планове да са имали за ръководството е реалност, че имат 60 депутати и с конфротативен жанр на ръководство единственото нещо, което можеш да направиш, е да отчуждиш сътрудниците си ". Това съобщи в ефира на " Лице в лице " по БТВ " политологът Димитър Аврамов.

" Още повече когато си свален от власт би трябвало да си дадеш сметка какво се е случило. Виковете " Победа ", " Това е единствено началото " и втвърдяването на тона няма да доведат до политически напредък на тази групировка. За спора с президента - в българската политика няма почтени. Вероятно президентът е позволил също информационни неточности. Забелязваме съмнително стопляне на връзките му с опозиционните партии. Но това не прави методът на довчерашния министър председател верен. Със сигурност институционалното другарство изисква звук, който смъква политическото напрежение, вместо да го качва. Те не са там в качеството си на хора от бизнеса или частна компания, те са хора от политиката. Не може да рискуваш вота на хората, който са ти дали, поради това, че ти е писнало в персонален проект. Това е неуместно в политиката ", сподели той. 

" България не е в това положение поради ръководството в последните 1, 2 или 3 години. ГЕРБ ръководи 12 години и е доста добре когато насочат рецензии да знаят, че те са управлявали от много време. Политическият диалог е сгрешен, покачването на напрежението е ненужно. Вчера имаше държавна рецесия. Днес имаме парламентарна рецесия. Тези, които смъкнаха държавното управление, през днешния ден не желаят да влизат в Народното събрание. Никой не е в добра позиция ", счита още Аврамов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР