Продължаваме промяната изпълнява обслужващи функции на ГЕРБ и ДПС и

...
Продължаваме промяната изпълнява обслужващи функции на ГЕРБ и ДПС и
Коментари Харесай

Румен Гечев: Продължаваме промяната изпълнява обслужващи функции на ГЕРБ и ДПС 

" Продължаваме промяната " извършва обслужващи функционалности на ГЕРБ и Движение за права и свободи и това ще бъде осъдено от гласоподавателите. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Румен Гечев. Той даде за образец гласуването на управленията на парламентарните комисии.

" Ние взехме решение да не участваме в този цирк, да заявим ясно своята позиция и да излезем от Народното събрание. И за наша наслада, нашата позиция беше последвана от Има Такъв Народ и партия " Възраждане ". Така опозицията излезе и не участва в този кадрови цирк, който бе разигран от новата политическа сглобка ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи ", посочи той.

Според проф.Гечев новата политическа сглобка е ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи.

" Тази сглобка е насмешка с българските гласоподаватели, защото ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ги излъгаха. Месеци наред слушахме остра, даже не-европейска, рецензия от едната и от другата страна, а внезапно " плеснаха с ръце и се прегърнаха ". Какво ли ги накара да създадат такава трагична смяна и да заплюят в лицето гласоподавателите си? Очевидно тук става въпрос за власт и ползи ", уточни той.

Българска социалистическа партия не желае да взе участие в такава " паралелна страна ", защото като се изключи че двете партии се съюзиха, в ръководството е и Движение за права и свободи, съобщи той и посочи, че когато една партия поддържа бюджета и кадровата политика на ръководещите, и когато една партия, която твърди, че е в съпротива, а е на доста основни места и в Народното събрание, и в регулаторните органи, то тя няма по какъв начин да бъде съпротива.

" По отношение стопанската система на България, има две основни комисии, които са свързани с финансовите потоци и с контрола и ръководството на държавното управление. Това са комисиите по икономическа политика и бюджетната комисия. И двете комисии са дадени на " опозицията " Движение за права и свободи ", сподели Гечев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР