Продължаваме промяната излъгаха избирателите - обещаха, че ще разграждат модела

...
Продължаваме промяната излъгаха избирателите - обещаха, че ще разграждат модела
Коментари Харесай

Мая Манолова: Продължаваме промяната не разграждат, а надграждат модела на Борисов

" Продължаваме промяната " излъгаха гласоподавателите - дадоха обещание, че ще разграждат модела на Борисов, само че освен го резервираха, само че и го надграждат, не по този начин си представяха хората смяната, нищо не се е трансформирало, разяснява в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " Мая Манолова, водач на " Изправи се.БГ ".

Според нея обществената политика на четворната коалиция е злополука. По думите на Мая Манолова Планът за възобновяване след последната му преправка още веднъж ще прати парите още веднъж при няколко компании.

" Газовият контракт е най-скорострелната спекулация през последните години, не става дума за диверсификация и за разкъсване на енергийната взаимозависимост от Русия, тъй като газът, който купуваме още веднъж е съветски, договорката беше направена без търг и конкурс ", съобщи Мая Манолова и акцентира, че далаверите ще се заменят с далавери на медиатори.

Те беше безапелационна, че е голяма неистина, че България не изпраща оръжие на Украйна

" Решението на Народното събрание за поддръжка за Украйна е лицемерно и позорно ", разяснява Мая Манолова.

Прогнозира, че четворната коалиция ще стои вкопчена във властта до последно.

" Вкопчили са се в министерските кресла и партията на Нинова, и " Демократична България ", добави Мая Манолова.

По думите ѝ всички обещания на обединението за повишение на приходите са се оказали една огромна неистина. Тя окачестви партията " Изправи се.БГ " като обществена, партия на елементарните хора.

" Партията на Стефан Янев няма обществени претенции, в случай че заявят такива бихме могли да си сътрудничим ", сподели още Мая Манолова.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР