Продължаваме промяната искат да превземат службите, да ги направят техни

...
Продължаваме промяната искат да превземат службите, да ги направят техни
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Когато поех управлението на страната нямаше обществена система, която да не беше в криза

" Продължаваме промяната " желаят да завладяват службите, да ги създадат техни послушни принадлежности, с цел да се окопаят във властта. Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. - някогашен длъжностен министър председател и сегашен шеф на кабинета на президента.

Донев изясни, че управленията на службите са били заменени още по време на служебните държавни управления през 2021 година със единодушието на тогавашните министри Николай Денков, Кирил Петков и Асен Василев:

" Ние сменихме управлението, чиновниците и службите продължиха да работят, ние не искахме да употребяваме службите за персонални, користни ползи, които пролича в среднощното съвещание на Политическа партия

Той съобщи, че като длъжностен министър председател не си е разрешавал неконструктивна рецензия към предходните. Според него в последните две предизборни акции партиите са се надпреварвали да приписват неуспехите си на служебните кабинети:

" Когато поех ръководството на страната нямаше социална система, която да не беше в рецесия или да не беше спряла работа отпреди 8 месеца. През цялото време съм се занимавал с това да вземам решение проблеми, а не да диря комфорт ".

Изтъкна, че служебното държавно управление е овладяло инфлацията и е намалило цените на горивата до 2,20 лева, само че в този момент цените още веднъж се повишават:

" С всяка записка от магазина или бензиностанцията българският жител заплаща грешките на държавното управление. Не е единствено интернационалната обстановка е казусът ".

Според Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. дейностите на държавното управление за Украйна са повече на думи. Подчерта, че Народното събрание не се е съобразил със мнението на Министерски съвет за дерогацията на съветския нефт, а казусът с вноса на украинско зърно и слънчоглед няма решение, а единствено се отсрочва.

" Президентът Радев още първия ден осъди съветската експанзия в Украйна и досега има позиция, която обаче полека-лека целият свят стартира да се обръща и стартира да гоори в благозвучие с президента. Това се случва и в Съединени американски щати, и в Германия, и в други европейски страни. Президентът е за това - да се търсят механизмите на дипломацията, посредством които да се реализира спокойно решение на този спор ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР