„Продължаваме промяната“ и ГЕРБ ще се борят да бъдат първа

...
„Продължаваме промяната“ и ГЕРБ ще се борят да бъдат първа
Коментари Харесай

Какви са нагласите за изборите на партиите в последния парламент


„ Продължаваме промяната “ и ГЕРБ ще се борят да бъдат първа политическа мощ на задаващите се избори. Какви са настройките и на останалите сили в последния парламент?

В постройката на Народното събрание към този момент няма депутати, площадът пред Народното събрание е затворен за ремонт. Настилката я няма, прословутите жълти павета сега са подредени, с цел да бъдат реновирани.

Колкото до политическите сили - от „ Продължаваме промяната “ позволиха, че е допустимо да работят с Българска социалистическа партия и Демократична България и след изборите.

От Демократична България припознават като сътрудници „ Продължаваме промяната “, а за останалите зависи от целите, които си слагат.

От " ИТН " показаха единствено с кои партии е изключено да реализират консенсус.

ГЕРБ обявиха, че са подготвени за избори без да разясняват възможни обединения. Останалите, които бяха показани в последния парламент, не разясниха.

Според Мирослав Иванов има знаци от страна на гласоподавателите, че са склонни да поддържат „ Продължаваме промяната “ на вота. Все отново упованията му не са толкоз смели, с цел да допусне, че ще могат да ръководят сами:

„ Изградихме добър екип с Демократична България и Българска социалистическа партия, имам вяра, че ще работим в добра колаборация с тях “, съобщи Мирослав Иванов от Политическа партия.


От „ Демократична България “ чакат по-голяма поддръжка от гласоподавателите Колкото до това с кого с изключение на с „ Продължаваме промяната “ биха работили в един нов парламент, от партията обясниха, че зависи кои политически сили припознаят техните цели:

„ Там, където ще се реформира правосъдната власт, там където ще бъде битката с корупцията - там е „ Демократична България “, сподели Стоян Михалев.

Доскорошните съдружни сътрудници от Има Такъв Народ регистрират, че като млада партия са правили неточности, само че са казвали истината. Затова чакат, че откакто са останали сами в обединението ще се върнат по-силни на политическата сцена. Нямат изясненост обаче с кои политически сили могат да работят в един предстоящ парламент:

„ Като се нареждаме, ще преценим по какъв начин да действаме, с ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ занапред е ясно, че няма по какъв начин “, разяснява Станислав Балабанов.

Опозицията, в лицето на ГЕРБ, разяснява, че са подготвени за избори когато и да е:

" Ще се борим за първа политическа мощ, тъй като по този начин наречената " коалиция на почтените " завеща на България безчет рецесии. "

От Движение за права и свободи и „ Възраждане “ не разясниха през днешния ден новите избори и вероятните обединения.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР