Продължаваме промяната“ и другите партии бяха неподготвени по отношение на

...
Продължаваме промяната“ и другите партии бяха неподготвени по отношение на
Коментари Харесай

Николай Денков нарече консултациите при Радев отбиване на номер

" Продължаваме промяната “ и другите партии бяха неподготвени във връзка с прелиминарен диалог вътре в управлението на обособените партии, след това в обединението, с цел да отидат на консултация при президента Румен Радев “, сподели министърът на образованието в оставка Николай Денков.

По думите му часът за консултациите е бил обявен в неделя вечерта и до 13 ч. на идващия ден е било невероятно да се проведат диалози.

" Едни съдържателни съвещания изискват партиите да излязат с предварителна подготовка. Другото е отблъскване на номера “, сподели Денков.

Той добавя, че няма по какъв начин без диалози вътре в обединението да отидат представители при президента за приемане на мандат и да кажат " ето това ще е министър председателят “.

Относно неразбирателството сред позицията на Българска социалистическа партия и тази на кабинета за политиката на Москва у нас, Денков разяснява, че левицата постоянно е заемала рационална позиция.

" Те споделят къде има проблем, само че не слагат ултиматуми за разлика от други партии, които счупиха обединението. Едно е да изразяваш мнение, друго е да поставяш ултиматуми “, споделя Денков пред bTV.

Той добави, че при договаряния сред партиите е значимо да се отчетат гледните точки на всички участници и да се откри общо решение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР