Продължаваме промяната и Демократична България заявиха, че са готови да

...
Продължаваме промяната и Демократична България заявиха, че са готови да
Коментари Харесай

ПП и ДБ готови да направят кабинет на малцинството с втория мандат

" Продължаваме промяната " и " Демократична България " обявиха, че са подготвени да направят кабинет на малцинството с втория мандат, даже и в случай че ГЕРБ го поддържат. Програмно държавно управление с втория мандат е новият сюжет пред партиите – в търсене на излаз от рецесията.
Прочетете още
“ДБ и Политическа партия да съставим държавно управление на малцинството, което да бъде подкрепено от ГЕРБ ”, съобщи съпредседателят на “Демократична България " Атанас Атанасов, зара той пред БТВ.

Според Атанас Атанасов Бойко Борисов бил воденичен камък освен за страната, само че и за личната си партия. " Не се опасявай, отдръпни се и освободи страната ", обърна се той към водача на ГЕРБ.

Третият мандат ще е вид вид Беров, съгласно Атанас Атанасов. Такъв вариант щял да вкара през задния вход Ахмед Доган, а съгласно него, Бойко Борисов от дълго време мечтаел да е Ахмед Доган от Банкя.

Следващата седмица Политическа партия и Демократична България стартират диалози за общо явяване на локалните избори в София следващата година. Готови сме да получим третия мандат, увери още Атанас Атанасов. Не бива да стигаме до третия мандат, обаче счита той.

“Държат се като в ясла - ние няма да ви подкрепим, само че когато пристигна вторият мандат при нас – вие би трябвало да ни подкрепите, смешно ”, съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС. 

“Правителството с нашия мандат ще излезе с доста ясно написана стратегия, която няма да е съгласувана с ГЕРБ ”, безапелационен бе Даниел Лорер от “Продължаваме смяната ”. 

Все отново от ГЕРБ са подготвени на взаимни отстъпки в името на това да има постоянно държавно управление. От " Продължаваме промяната " не изключиха – да имат кабинет с гласовете на ГЕРБ.  “Няма мощ, която да спре един народен представител да гласоподава както реши ”, сподели Даниел Лорер. 

“Ако искаш поддръжката на някой, би трябвало да го заявиш. Това по-скоро ми наподобява на " свенливо мигане " ”, добави Томислав Дончев.   “Аз съм за – да седнем и да уточним едно по едно това държавно управление каква стратегия ще извършва. Това би трябвало да бъде написано и да бъде следено от Народното събрание ”, съобщи Атанас Атанасов.   Дали ще се стигне до сюжет на кабинет с втората директория е въпрос на диалози – уверени са партиите. Нагласите все още са, че първият мандат на ГЕРБ-СДС ще бъде несполучлив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР