“Продължаваме Промяната и “Демократична България се обединяват и ще станат

...
“Продължаваме Промяната и “Демократична България се обединяват и ще станат
Коментари Харесай

Ананиев: ПП и ДБ ще са платформа за всички, които искат да живеят в законна държава

“Продължаваме Промяната ” и “Демократична България ” се сплотяват и ще станат платформа на всички български жители, които имат идея и желаят да живеят в законна страна. Това сподели в ефира на “Събуди се ” Настимир Ананиев от Политическа партия. “Ние желаеме необятно обединяване. Да помогнем на всички, които до момента са водили борбите си сами ”, добави той. 
Всичко по тематиката: Новите наказания " Магнитски " 30
По думите му някогашният народен представител Иван Христанов е напуснал Политическа партия, за “поеме по друг път ”. Той отхвърли в редиците на партията да има разцепление. 

Ананиев разяснява и глобите по закона “Магнитски ”, които бяха наложени на петима българи. “Целия български народ разчита дейностите на нашите сътрудници, само че прокуратурата не може да ги разчете. Корупционната връзка Божков - Борисов - Горанов - Арнаудова не може да се види от прокуратурата. Не можем да разберем за какво само тя не вижда казуса в това ”, съобщи той. И попита -  “Владислав Горанов подкупвал ли е Борисов? ”

“Очевидно, че основният прокурор изборно взема решение какво да проверява и какво - не ”, сподели още Ананиев. И даде образец с “Газпром ”. “Защо нашият енергиен длъжностен министър Росен Христов не е завел дело против “Газпром ” за преустановяване на газа за България? В същото време прокуратурата завежда дело против министър Николов за това, че той не е платил в рубли на “Газпром ”. Ще бъде ли предпазен българския интерес? ”, запита Ананиев.

Той бе безапелационен: “Държавата е превзета и който си мисли, че не е - се лъже ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР