Продължаваме промяната е завършила законодателната програма на коалицията, в която

...
Продължаваме промяната е завършила законодателната програма на коалицията, в която
Коментари Харесай

Кирил Петков: Програмата на ПП включва над 40 законопроекта

" Продължаваме промяната " е приключила законодателната стратегия на обединението, в която са включени над 40 законопроекта, които би трябвало да бъдат признати в идващите 6 месеца. Това заяви министър председателят в оставка Кирил Петков преди началото на постоянното съвещание на Министерски съвет.

Петков уточни, че през днешния ден се чака да бъде изпратена цялата програмата, а огромна част от препоръчаните закони би трябвало да бъдат признати даже в идващите 4 месеца, " в случай че желаеме България да продължи в темпа, в който сме застнали и милиардите евро за асимилиране, които би трябвало да влязат в българската стопанска система, да се усвоят ", уточни той.

" Ето за какво е толкоз значимо решението в идващите няколко дни на всеки един народен представител, който би трябвало да реши желае ли да закрие българския парламент и да направи невъзможна тази стратегия да се осъществя или ще поеме държавно отговорно отношение и ще застане зад развиването на България ", съобщи министър председателят в оставка.

През почивните дни се състояха първите диалози на " Продължаваме промяната " с Българска социалистическа партия и с " Демократична България " във връзка с сформирането на нов кабинет. Трите партии се споразумяха за съдействие в обща коалиция и правенето на проект с съответни хрумвания и периоди.

Преди началото на постоянното съвещание на Министерския съвет Петков поздрави и министъра на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер за подписването на меморандум за инвестиция за 84 млн. лв. в 3D ендоскопи.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР