Продължаваме промяната е намерила нужния брой депутати, за да си

...
Продължаваме промяната е намерила нужния брой депутати, за да си
Коментари Харесай

Атанас Михнев, ПП: Намерили сме нужния брой депутати за мнозинство в НС

" Продължаваме промяната " е намерила нужния брой депутати, с цел да си обезпечи болшинство в Народното събрание – това сподели през днешния ден в Стара Загора националният представител Атанас Михнев.

Той бе безапелационен, че не пазарят народни представители, а се пазарят за продължение на битката с корупцията, за кураж против мафията.

" Вървим в посока на това да осигурим поддръжка за това държавно управление. Намерили сме нужния брой депутати ", сподели каза Михнев

" Пазарене не можем да приказваме, когато няма цена, нали комерсиалния закон споделя, че комерсиалната договорка като няма цена за дадена стока, е оскъдна. Това, което ние пазарим и това, за което ние се пазарим, са хора с вярната мотивация да променим България. Хора с обичаната ни дума " топките " да си кажат против " Капитан Андреево ", ние се изправяме против мафията, не на страната на мафията, която може би е плащала пари на всички досегашни политически сили, а против мафията и на страната на страната. Такива хора имаме вяра, че ще намерим.

Това значи ли, че към този момент сте намерили?

- Означава, че към този момент сме намерили. Да. Вървим в посока на това да осигурим цялостно болшинство ", сподели Михнев.

Репортер: Иван Янев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР