„Продължаваме промяната е истинска партия. Това е сбор от хора,

...
„Продължаваме промяната е истинска партия. Това е сбор от хора,
Коментари Харесай

Николай Събев: Заедно да стигнем до решения

„ Продължаваме промяната " е същинска партия. Това е общ брой от хора, които имат общ интерес. Искаме да си подредим страната, всичко да е добре уредено и хората да са щастливи. Това сподели Николай Събев - министър на превоза, член на Изпълнителния съвет на „ Продължаваме промяната ", в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

По думите му учредяването й като „ облачна " партия е знак на това, че живеем в ХХІ век и би трябвало да използваме преимуществата му.

Събев съобщи, че ръководещата четворна коалиция е същинска, тъй като всяка една от партиите в нея има лично лице, ясна стратегия и дефинирани правила. „ Всеки един от нас се пробва да пази лицето и правилата си в границите на едно общо съдружно съглашение. Очевидно много от нещата не са вписани в съдружното съглашение и явно, че някои от нещата, които са написани, сигурно има потребност да бъдат преразгледани от съдружните сътрудници. Ще минаваме през полемики, през доста сложни моменти, не всеки път има подготвени решения и ние би трябвало дружно да стигнем до тези решения, само че не е ли в това същността на една народна власт ", разяснява той търканията сред сътрудниците.

Той разяснява и интервенцията по извеждането на българските моряци от „ Царевна " като съобщи, че координацията сред българските управляващи, украинските и съветските са били съгласувани. С кораба „ Рожен " обстановката не е толкоз притеснителна.

Забраната за акостиране на съветски кораби по европейските пристанища влиза в действие от през днешния ден. Доставките на петрол за България, идващи от Русия, са подсигурени, съобщи министър Събев. „ Това е предмет на външнотърговската активност на предприятията и те са се съобразили с тази наредба. От нея са изключени корабите, които са свързани с доставките на енергоносители за България. Ние поискахме това изключение за България от Европейска комисия ", разясни министър Събев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР