Продължаваме Промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) нямат мнозинство и функционират

...
Продължаваме Промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) нямат мнозинство и функционират
Коментари Харесай

Радостин Василев: ПП-ДБ нямат мнозинство и функционират като патерица на Борисов

Продължаваме Промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) нямат болшинство и действат като патерица , която се употребява, с цел да бъде „ изпран “ Бойко Борисов . Това съобщи на брифинг в Народното събрание националният представител Радостин Василев , нечленуващ в парламентарна група. 

„ Бойко Борисов се усеща към този момент по-силен и връща своята роля на Батман “, счита Василев, който назова актуалното държавно управление „ коалиция на изпраните “. 

„ Ще стартират жестоки кавги. Тази структура няма да продължи да съществува дълго. Бойко Борисов ще ги изключи от тока, както изключи Реформаторския блок и „ Обединени патриоти “, уточни още Радостин Василев. 

Той даде образец с утвърдените през днешния ден процедурни правила за избор на шефове на Българската национална банка, Сметната палата и Националната здравноосигурителна каса, който стана при отсъствието на народни представители на ПП-ДБ , откъдето оповестиха, че няма да участват в пленарната зала. Според Василев, с излизането си от залата, по този начин действително са помогнали за избора на тези процедурни правила. 

„ ПП-ДБ са изпаднали в цялостна безтегловност “, счита Радостин Василев. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР