Продължаваме промяна-Демократична България“ (ПП-ДБ) вече са в предизборна кампания. Ние

...
Продължаваме промяна-Демократична България“ (ПП-ДБ) вече са в предизборна кампания. Ние
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Отиваме на избори, ако на 8 март не сме се разбрали

„ Продължаваме промяна-Демократична България “ (ПП-ДБ) към този момент са в предизборна акция. Ние сме партия за европейското развиване на България. 
Европа работи с съдружно съглашение, а не със сглобка. Ще проявим самообладание и ще извървим пътя “ – това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание (НС). 
„ Ние ще проявим самообладание. На 5 март ще показва на партията съдружното съглашение, на 6 март ще го дам на сътрудниците от ПП-ДБ да го четат. 
След това имаме конгрес на ЕНП в Букурещ. И на 8 март, в случай че сме се разбрали, вървим напред, в случай че не сме се разбрали - гласуваме оставката на Денков и държавното управление и отиваме на избори “, сподели Борисов.
„ Спокойно и търпеливо ще се опитаме да преглътнем предизборната им акция “, добави той.
„ Споразумението ще бъде за Министерски съвет, регулатори, правосъдна система. Сега всички министри са техни и не ги интересува. 
Ако вярно разбирам, новите парламентарни избори ще бъдат поради регулаторите. Явно в кампанията няма да си приказваме за политики, а за регулатори “, сподели водачът на ГЕРБ и посочи, че няма пояснение за нахалството на ПП-ДБ.
Той изясни, че регулаторите се разгръщат в огромна степен върху това, което държавното управление или общините вършат. Затова първо министрите и кметовете би трябвало да си свършат работата, по-късно регулаторите си правят работата.
Борисов разяснява и думите си от сряда, че иска промяна на военния министър Тодор Тагарев, който по-късно обаче съобщи, че няма да подаде оставка: „ Това си е негова работа. Това са персонални избори. 
От всичко, което разбрахме през вчерашния ден, господин Тагарев не е приключил и 1/5 пот нещата, които трябваше.
Ние сме му помогнали във всичко. Не могат да ме убедят, че са си свършили работата “.
Лидерът на ГЕРБ бе запитан и кои други министри би трябвало да бъдат заменени, само че отговори по този начин:  „ Нека мине оценката на Денков и Габриел!
Очевидно е, че Тагарев е за промяна. Как аз да му напиша висока оценка, като той призна, че БТР-ите за Украйна още са в София “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР