Продължаваме диалога с ГЕРБ-СДС, но остава в сила решението ни,

...
Продължаваме диалога с ГЕРБ-СДС, но остава в сила решението ни,
Коментари Харесай

Никола Минчев: В началото изглеждаше, че вижданията ни с ГЕРБ съвпадат на 99%

Продължаваме разговора с ГЕРБ-СДС, само че остава в действие решението ни, че не можем да подкрепим техен мандат. Това съобщи Никола Минчев от ПП-ДБ по Би Ти Ви.

В началото изглеждаше, че вижданията ни съответстват на 99%, желаеме да изгладим разликите по противоречиви въпроси, изясни той.

Според него кабинет на споделената отговорност би размил отговорността. Ако другите политически сили решат да поддържат подобен кабинет, той би се осъществил, сподели още Минчев.

На въпрос за какво ротационният принцип не се трансферира и към кабинета, както това стана с председателството на Народно събрание, Минчев отговори, че са го предложили, с цел да се отпуши работата на Народно събрание, съобщи Минчев.

Не е отменяна ангажимента за ръководител на правната комисия на Народно събрание и ние имаме номинация за ръководител на правна комисия, сподели още той.

В този парламент по-различното е повишената роля на „ Възраждане “, което ще даде отражение върху развиването на страната. Замисляме се за какво наши гласоподаватели са избрали точно тях, разяснява той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР