Продължаваме да се радваме на слънчево и топло време за

...
Продължаваме да се радваме на слънчево и топло време за
Коментари Харесай

Още малко и идва Пълен обрат във времето: Първи сняг пада на

Продължаваме да се радваме на слънчево и топло време за сезона с температури, надхвърлящи 25 градуса.

" Очаква ни едва намаляване на температурите, леки валежи имаше в крайните западни елементи на страната и по Черноморието. През деня времето ще се задържи облачно в източните и югозападните региони, където в планините ще превали едва. Температурите ще бъдат сред 20-25 градуса. През почивните дни ще има повече слънце с температура сред 18-22 градуса в южните региони ", заяви синоптикът Петър Янков в ефира на " България заран ".

По думите му ноември ще стартира със слънчево време, а преваляванията, които се чакат към 31 октомври, бързо ще отминат. Те ще бъдат в Източна България.

" Рязко понижаване на температурите и превалявания от дъжд и сняг се чакат след 10 ноември. Тогава в обитаемоте места ще вали дъжд, а по-високите полета - сняг ", разясни Янков в студиото нa Bulgaria ON AIR.

Температурите у нас през уикенда ще бъдат сред 19-24 градуса. В южните ни съседи те ще бъдат към 24-25 градуса. Най-топло ще е по Източното Средиземноморие - южно от Анталия, където температурите ще доближат 28 градуса.

" Събота и неделя ще бъдат хубави дни за пътешестване по нашето Черноморие и крайбрежието на южните ни прилежащи ", заключи Янков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР