Продължаваме да подобряваме контрола над паркирането в София. Резултатите са

...
Продължаваме да подобряваме контрола над паркирането в София. Резултатите са
Коментари Харесай

Глоби за близо 1 млн. лв. са наложени на столични шофьори за 2 месеца

" Продължаваме да подобряваме контрола над паркирането в София. Резултатите са налице. За последните три месеца фишовете за погрешно паркиране са с 8662 броя повече по отношение на същия интервал на предходната година. Това са над 20% повече фишове откакто подобрихме организацията на екипите ", добави той.

По думите му екипите на ЦГМ са засилили контрола, изключително през почивните дни, когато улици и кръстовища на София постоянно стават сложни и рискови за пешеходците.

" Увеличихме и инспекциите по време на огромни събирания като спортни събития да вземем за пример. Защото всички знаем в какво се трансформират зелените площи край стадионите при футболни мачове ", безапелационен е кметът.



В началото на януари Васил Терзиев заяви, че единствено през декември и единствено на столичния бул. " България " са засечени към 8000 извършители. Таблата на Столичната община за премерване на скоростта са регистрирали близо 300 извършители, движещи се с над 125 км/ч, а рекордьорът е " летял " с 200 км/ч на 19 декември в 22:12 ч.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР