Продължаваме да поддържаме тезата, че намаляването на ДДС-то в детския

...
Продължаваме да поддържаме тезата, че намаляването на ДДС-то в детския
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Намаляването на ДДС-то в детския сектор е мярка срещу демографската криза

Продължаваме да поддържаме тезата, че намаляването на ДДС-то в детския бранш е мярка против демографската рецесия. Това разгласи зам-.председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на в ефира на Нова телевизия.

Цонев дружно с сътрудниците си Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на и Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село внесоха ремонти в Закона за налог върху добавената стойност в частта за дестките артикули.

Движение за права и свободи предлага Данък добавена стойност да се понижи на 9% и за всички детски артикули

Относно избора на Цонев за ръководител на краткотрайната комисия, която ще следи за харчовете за COVID-19, той разяснява, че е имало опасание, в случай че тя се оглави от Българска социалистическа партия е щяло да се политизира.

"БСП доста политизират и в случай че ръководителят е от тях ще бъдат изкривени обстоятелствата и ще се политизира работата на комисията. Ние бяхме длъжни като ПГ да издигнем претендент за ръководител. Ние не сме съгласни с тезата на Българска социалистическа партия, че те са единствената опоазиция. Това, че са кресливи на моменти не ги прави единствена съпротива ", разгласи Цонев.

Той отхвърли да разяснява тематиката "Божков " с думите, че това отклонява вниманието на обществото от значимите проблеми пред които сме изправени сега.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР