Продължаваме да мислим, че вторият мандат е истински шанс за

...
Продължаваме да мислим, че вторият мандат е истински шанс за
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Продължаваме да мислим, че вторият мандат е истински шанс за страната

Продължаваме да мислим, че вторият мандат е същински късмет за страната. Правим всичко допустимо даже и дребен този късмет да бъде оптимално употребен, съобщи в " Още от деня " по Българска национална телевизия Андрей Гюров, ръководител на парламентарната група на " Продължаваме Промяната ".

По думите му политиката за разлика от математиката не е толкоз точна просвета.

" Това, че декларацията беше разпределена по комисии, е метод да се замете този документ под килима. Можете да бъде импортирана за разискване в дневния ред на Народното събрание още на следващия ден, без да минава през комисии ", добави Андрей Гюров.

Според Гюров декларацията, препоръчана от " Продължаваме Промяната ", е съответна. Той окачестви обстановката като " игра на политическо его ". Андрей Гюров разясни, че държанието на Българска социалистическа партия е изненадващо, обвързвано с вътрешнопартийни съображения. Прогнозира, че при нови предварителни парламентарни избори обстановката няма да се промени.

" Нито една от партиите няма опция да сътвори свое държавно управление или да образува коалиция, която да обезпечи болшинство. При третия мандат има доста незнайни, значими решения не би трябвало да се взимат под условности. Въпросът е къде е границата сред компромиса ", разяснява Андрей Гюров.

Подчерта, че от Политическа партия на този стадий не са обсъждали благоприятни условия с третия мандат. Ако отиде при " Демократична България ", ще вземат участие в диалози.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР