Продължаваме да издирваме двамата рецидивисти и се надяваме да ги

...
Продължаваме да издирваме двамата рецидивисти и се надяваме да ги
Коментари Харесай

Смях! Не само чистачката гонила избягалите пандизчии, имало и социален работник

Продължаваме да търсям двамата рецидивисти и се надяваме да ги заловим. Навсякъде има указания, кръгът се стяга към тях. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев в ефира на Нова тв.

" Надявам се, че не са съумели да минат границите, които са затворени поради тях. Разпитваме всички от обкръжението им и напредваме ", добави той. " Аз няма да си давам оценка дали се оправяме или не, те са дадени от нашите сътрудници и всички споделят, че се оправяме повече от добре. Пелов е щял да избяга предходната година лятото, само че бягството е предотвратено. Седми месец ние сме ги предизвестили. Имаме си бранш в основна дирекция на Национална полиция, те ги познават вътре и ги наблюдават ", сподели още Радев.

" Не е по този начин с тая чистачка, всички повтарят една история, само че не е вярна. Не е била единствено чистачката, имало е обществен служащ, който бяга след тях. Пелов обаче стреля против него и той се крие зад дърво, какво повече да направи. Чистачката не осъзнава какво й се случва и е бягала по пътя. Тя е отивала да види къде бягат тези, тъй като евентуално ги е познавала ", добави министърът.

" Служителите са отворили вратите, тъй като са били застрашени с оръжие, единия с нож, другия с револвер и, като ти сложат револвер на челото... Друг е въпросът те от къде имат този револвер ", сподели още Радев.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР