Продължаваме да искаме да се водят преговори с Газпром и

...
Продължаваме да искаме да се водят преговори с Газпром и
Коментари Харесай

Нинова убедена, че трябва да преговаряме с Газпром

Продължаваме да желаеме да се водят договаряния с " Газпром " и в случай че се стигне по-ниска цена и обезпечени доставки - да, желаеме да се купува газ от " Газпром ". Големи европейски страни не престават да получават газ от " Газпром ".

Това съобщи пред БиТиВи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 
 Борисов не желае да се връщаме към
Борисов не желае да се връщаме към " Газпром "

И във Варна имало нефтено пристанище, изясни той от Бургас

Относно изявлението на служебния министър председател Гълъб Донев някогашният вицепремиер сподели, че той не е бил безапелационен - " той не знае кой тъкмо договаря, може би " Булгаргаз ", а Деница Златева (шеф на " Булгаргаз " ) сподели, че диалозите се водят на високо политическо равнище. Тези спорни сигнали приказват, че не се гледа съществено на договарянията, сподели Нинова.

Не знаем какво от българска страна е декларирано там (в " Газпром " ), задоволително отговорно ли го е декларирал, сподели Нинова. Според нея е нужно възобновяване на политическия разговор, само че е нужно договарянията да се водят и от специалисти от " Булгаргаз ".

Големите европейски водачи беседват, сподели тя и даде образец с президента на Франция Еманюел Макрон, който неотдавна беседва с съветския си сътрудник Владимир Путин. 

Запитана за какво не са обезпечили полутечен газ, Нинова сподели: " Кабинетът падна, смъкнаха ни с избор на съмнение, бяха обезпечени танкерите, по тази причина не осигурихме втеченен газ. Изглежда, че служебният кабинет не натисна да обезпечи в Гърция терминал. ".

Припомняме, през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко се връщаме към " Газпром ". Думите му бяха след присъединяване ден преди този момент на в една от националните малките екрани, където сподели, че се водят диалози с " Газпром ", както и изказвания на предходния министър председател Кирил Петков и неговия финансов.
 Русия спря доставките на газ по „ Северен поток “
Русия спря доставките на газ по „ Северен поток “

Мотивът - тридневен ремонт

Относно думите на служебния финансов министър Росица Велкова, че страната няма да има опция да подкрепя хората и бизнеса, Нинова сподели, че изказването на служебния финансов министър от през вчерашния ден това е разграничителната линия, смисълът на политическата акция. " Едната линия е ГЕРБ и служебния кабинет, от другата страна сме ние - Българска социалистическа партия ", сподели тя.

ГЕРБ и служебният кабинет казват- обрисува се недостиг, идва прелом, суматоха - няма нищо такова. Целта е да уплашим хората и да вдигнем налозите, да режем обществени разноски, изясни Нинова.

Припомняме, на брифинг предизвести за заплахата от образуване на забележителен недостиг, както и за струпване на задължения в размер на 40% от Брутният вътрешен продукт до 2025 година, в случай че останат в действие признатите от кабинета " Петков " фискални политики.
 За Любомир Дацов влизането ни в еврозоната е комплицирано при сегашните политики
За Любомир Дацов влизането ни в еврозоната е комплицирано при сегашните политики

Асен Василев " си играе " с неизпълнението на финансовите разноски

В края на мандата България е преди всичко по промишлено произвеждане, оставихме 8,5 милиарда в бюджетаа 1,5 милиарда остатък, изреди Нинова. Предлагаме да продължи политиката, да, несъмнено с висока инфлация. Кажете ми един европейски водач, който не поддържа фамилиите, семействата, бизнеса. Европейска комисия прикани всички - намалявайте налозите, подпомагайте хората, сподели водачът на Българска социалистическа партия.

В бъдещия парламент Българска социалистическа партия сме поръчител, че няма да се подвигат налозите , изясни Нинова. Тя прикани хората: " не се поддавайте на суматохата, всеки проблем има решение, всичко ще бъде наред. ".
 Нинова към кабинета: С бюджет не се занимавайте, всявате суматоха!
Нинова към кабинета: С бюджет не се занимавайте, всявате суматоха!

Защо Национален статистически институт през вчерашния ден излязъл с данни, че индикаторът за бизнес климата се е сринал с 4%
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР