Продължаваме да броим дните до падането на правителството. Това заяви

...
Продължаваме да броим дните до падането на правителството. Това заяви
Коментари Харесай

Социолозите броят дните до падането на кабинета Петков

Продължаваме да броим дните до рухването на държавното управление . Това съобщи пред Българска национална телевизия социологът Евелина Славкова. Социологическите изследвания демонстрират спад в доверието към кабинета. Опозицията в лицето на ГЕРБ е първа политическа мощ. По думите й ГЕРБ имат максимален интерес държавното управление да продължи да си пие горчивата чаша . Комуникационните проблеми пречат на властта, по думите на Славкова.

Първан Симеонов разяснява, че властта е взела непопулярно решение за Украйна . Ще се търси вид, тъй че Корнелия Нинова да остане във властта. Политическа партия съумява, по думите му, да приказва и на леви хора, само че от тук нататък ще се обърне към Демократична България. Още по-остро се слага въпросът какъв брой остава до изборите.

Според Симеонов в този момент значим е въпросът за Северна Македония . Свърши разделянето Борисов-анти Борисов, сподели той и уточни, че се е върнало разделянето За и Срещу Русия. На властта се паднала доста неприятен зар и на моменти излъчва неустойчивост. Малките се пробват да им се качат на главата, счита Първан Симеонов. В тази обстановка няма доста ясни други възможности, акцентира той.

Кирил Петков беше разпънат на кръст от съдружните сътрудници , уверен е и Петър Чолаков. Твърдостта на Асен Василев се харесала на електората на Политическа партия и групировката възкръснала. Той не изключва опцията даже и да изпратим оръжия на Украйна. Има вид тя да прояви неотстъпчивост, тъй като в случай че отстъпи Българска социалистическа партия ще се обезличи.
 Чукат ли предварителните избори на вратата?
Чукат ли предварителните избори на вратата?

Ако си представим, че кабинетът " Петков " има капацитет да изкара цялостен мандат, би трябвало да е ясно, че тематиката " Украйна " ще го съпътства през цялото време
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР