Продължавам, има още много работа за вършене и още какво

...
Продължавам, има още много работа за вършене и още какво
Коментари Харесай

Божидар Андреев: С моя треньор вървим крачка по крачка

Продължавам, има още доста работа за извършване и още какво да реализира до края на годината. Това съобщи при идването си в България Божидар Андреев, бронзов медалист от Световното по повдигане на тежести в Патая. На Аерогара София той и неговият треньор Пламен Братойчев бяха посрещнати с букети цветя, доста поздравления и искащи изявленията медии.

" Щастлив съм, че след европейското злато, в този момент към този момент имам и орден от Световно състезание. С моя треньор вървим крачка по крачка. В Тайланд беше оспорвана борба и се веселя, че съумях да печеля отличие за България и за родните щанги. Но годината напълно не е завършила за мен.

Следващия месец ми следва присъединяване на европейското състезание до 23-годишна възраст в Румъния, по-късно имам покана за Мемориалния шампионат в памет на Наим в Турция и няколко кръга в Бундеслигата. Така че има още работа и още какво да печеля през 2019-а година, " сподели бронзовият медалист от Мондиала.

Треньорът Пламен Братойчев не скри задоволството си от представянето на своя играч и разкри пред медиите през какви компликации е трябвало да преминат с цел да стигнат до триумфите тази година. " Божидар е необикновено надарен и порядъчен щангист, той занапред ще разкрива още и още от своя капацитет. Подготовката за това международно беше леко нарушена, защото незабавно след европейската купа Андреев се подложи на лека интервенция, която трябваше да бъде направена. В Патая тоя се показа чудесно, само че има още какво да покажем. Само да е здрав, " сподели още Братойчев.
 Божидар Андреев: Постигнах фантазията си, възприятието е ужасно!
Божидар Андреев: Постигнах фантазията си, възприятието е ужасно!

" Пожелавам го на всеки състезател от България "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР