Продължавам да не разбирам каква игра играят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

...
Продължавам да не разбирам каква игра играят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.
Коментари Харесай

Трифонов учуден защо ПП-ДБ предлагат кабинет, след като още не е връчен първия мандат на ГЕРБ-СДС

" Продължавам да не разбирам каква игра играят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Защо ПП-ДБ оферират през днешния ден държавно управление, в случай че са втори и президентът още не е дал мандата на първите ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ". Това написа лидерът на " ИТН "  Слави Трифонов в персоналния си фейсбук профил.

" Нали има Конституция и съгласно най-важния закон на страната, първи държавно управление би трябвало да предложат спечелилата коалиция: ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Това е някакъв водевил, който някакви присъдружни медии изясняват като огромна политическа игра. А в действителност е нещо тъпо и неясно. Да не приказваме, че предлагането на втората политическа мощ е за държавно управление на малцинството ", прибавя Трифонов в поста си. 

" Когато Има Такъв Народ завоюва изборите и предложи държавно управление на малцинството с безусловно същите претекстове, всички тогавашни партии в тогавашния парламент дадоха конференции, че няма да го поддържат. А същият Христо Иванов, който гледах през днешния ден по какъв начин в новините обясняваше, че това е единственият верен ход за България, тогава обясняваше, че държавно управление на малцинството е котка в чувал и за нищо на света няма да го поддържа. Значи, когато е Христо Иванов - може, само че когато е някой различен - парадокс. Нека ви напомня и дребния подробност, че когато ние предложихме държавно управление на малцинството, бяхме първа политическа мощ, а ПП-ДБ сега не са ", написа водачът на " ИТН ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР