Продължавам да ходя с охрана. Това не е мое решение.

...
Продължавам да ходя с охрана. Това не е мое решение.
Коментари Харесай

Шефът на БАБХ: Продължавам да ходя с охрана, не я искам

Продължавам да заедно съм с защита. Това не е мое решение. Някак си ми е неуютно тези млади момчета да ме следват на всички места, само че щом нашите служби са решили този факт. Те са от Жандармерията.

Това съобщи в студиото на „ Тази заран “ шефът на БАБХ проф. Христо Даскалов.

„ Ако е имало предизвестия към мен, те бяха януари. След това очевидно тези хора взеха решение да ме отбягват, вие знаете, че бяха насочили стрелите си към други мои сътрудници. Опитваха се там да пробият. Слава Богу до през днешния ден никой от ангажираните по случая не се е поддал на боязън “, добави той.

Вчера Части на жандармерията и посещаване служебния вътрешен министър Иван Демерджиев на гранично пропускателния пункт " Капитан Андреево " са поради отправяни закани против чиновници на Българската организация по сигурност на храните.

Напрежението на границата сред чиновници на държавната организация и на частната компания " Евролаб 2011 " докара и до скупчване на колона от камиони.

„ Снощи към 22:30 ч. ми се обадиха колежката, която е отговорник на пункта с ликуващ глас ми разгласи: „ Професоре, може да спите умерено довечера “. Това, което имаше като насъбрани камиони, към този момент завърши. Започваме си естествената работа, ще си не престават камионите, само че няма да имаме тези тежки нощи, които имахме предходните дни “, съобщи още шефът на БАБХ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР