Продължава записването за курсовете по руски език за студенти, ученици

...
Продължава записването за курсовете по руски език за студенти, ученици
Коментари Харесай

Продължава записването за курсовете по руски в ПУ

Продължава записването за курсовете по съветски език за студенти, възпитаници и възрастни, които ще започват през месец март в Центъра за езици и междукултурна връзка при Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Обучението се реализира с поддръжката на Центъра за съветски език и просвета към висшето учебно заведение, а предлаганите равнища на притежаване са А1 – начинаещи, А2 – приблизително напреднали, и съветски език за възпитаници сред 1 и 5 клас.

В началото на образователната 2017-2018 година ПУ „ Паисий Хилендарски “ към този момент започва първа серия от курсове по съветски език, за които се записаха курсисти на всякаква възраст. Към момента всички демонстрират добра успеваемост и имат предпочитание да задълбочат познанията и отзивчивите си умения във връзка с съветския език и просвета, описват уредниците.

Преподавателите русисти на Пловдивския университет се стараят да удовлетворят самостоятелните потребности на всеки курсист – от подготовка за образование в Русия на кандидат-студенти до проучване на съветски език за работни цели. Детският курс се организира най-вече в съботните дни благодарение на интерактивните запаси на Центъра за съветски език и просвета в Нова постройка на ПУ „ Паисий Хилендарски “.

Крайният период за записване за новите курсове е до 9 март 2018 година Желаещите да се включат в определеното от тях езиково равнище, могат да се запишат чрез онлайн форма на следния пряк линк: http://rumir.uni-plovdiv.net/registracia. Допълнителна информация може да се получи на телефонен номер: 0879 481 381, контактно лице  е Анастасия Кехайова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР