Продължава записването за единични свободни бройки в 12 направления След трето

...
Продължава записването за единични свободни бройки в 12 направления
След трето
Коментари Харесай

93% от местата в ПУ заети след 3-о класиране

Продължава записването за единични свободни бройки в 12 посоки

След трето класиране Пловдивският университет „ Паисий Хилендарски “ запълни 93,20% от общия упълномощен проект, процентът подхожда на 2987 първокурсници по държавна поръчка. Записани са и 644 нови студенти в платена форма, заяви зам.-ректорът по осведомителна инфраструктура и акредитационни процедури проф. доктор Антон Илиев.

Университетът разгласи спомагателен банкет за единични свободни места в 7 факултета: Физико-технологичен, Химически, Филологически, Философско-исторически, Биологически, Педагогически факултет, Факултет по стопански и обществени науки. Незаети места има и в 11 от бакалавърските стратегии от предпочитани професионални посоки, по които признатите ще се образоват с държавна дотация, без такси за целия интервал на следване за академичната 2022/2023 година за новоприети студенти в държавна поръчка, посочи проф. Илиев.

Свободните места и изискванията за банкет за тях са оповестени на уеб страницата на висшето учебно заведение на следния линк: https://uni-plovdiv.bg/uploads/site/ksk2022/ObyavaKSK%202022-I-%D0%B2%D0%B0.pdf

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР